Our Stories

Exbatt bashkëpunim me ELKOS GROUP

Një bashkëpunim shumë i rëndësishëm me kompaninë ELKOS GROUP. Ata i kanë besuar Exbatt si distributori ekskluziv i baterive EnerSys në përmbushjen me cilësi të lartë dhe leverdi për furnizimin me bateri të pajisjeve të tyre si piruna dhe transpaleta. #Enersys #battery #technology #industrialGrade #power
Kurseni të ardhura me sistemet tona.
Na kontaktoni dhe ne ju ndihmojmë në zgjedhjen e produkteve dhe dizajnimin e sistemeve.
Filloni