Our people
Blerim Blaku
CEO
Admir Duriqi
Operations & Engineering
Fotjana Tili
Marketing Manager
Yllka Krasniqi
Supply Chain Exec
Shend Blaku
Executive Assistant
Kurseni të ardhura me sistemet tona.
Na kontaktoni dhe ne ju ndihmojmë në zgjedhjen e produkteve dhe dizajnimin e sistemeve.
Filloni