Na Kontaktoni

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
lOKACIONI KS
1) Ali Vitija 219, Prishtinë 10000 - Kosovë
lOKACIONI al
2) Pajtoni Business Center, Kati i 3të,
Autostrada Tiranë-Durrës - Shqipëri
Orari i punës
9.00- 17.00
Mon to Fri
KONTAkT
blerim@exbatt.com
fotjana@exbatt.com

KS:
+383 (0) 44 162 187
+383 (0) 49 162 187
+383 (0) 38 770 005

AL:
+355 (0) 67 24 24 124
Kurseni të ardhura me sistemet tona.
Na kontaktoni dhe ne ju ndihmojmë në zgjedhjen e produkteve dhe dizajnimin e sistemeve.
Filloni