RRETH NESH

We give YOU Energy

Jemi mbështetur në traditën 100 vjeçare për të ofruar tek klientët tanë një cilësi të lartë shërbimi dhe produktesh të cilat nuk gjenden lehtësisht në treg.

Jetëgjatësia e një brandi si EnerSys dhe qëndrueshmëria e tij, na vërteton ne si bashkëpuntorë dhe klientëve tanë garanci në sistemet dhe zgjidhjet për ruajtjen e energjisë me një gamë të gjerë produktesh.

Exbatt sjell në Shqipëri dhe Kosovë prejrreth 20 vitesh seriozitetin e një lideri global me cilësinë dhe certefikimet e njëjta si për të gjitha shtetet e Europës. Përkushtimi për të ruajtur nivelin e lartë të shërbimit të EnerSys, korrektësia me klientët, përkujdesi për detajet dhe sugjerimet teknike profesionale, e bëjnë Exbatt një pikë kyçe dhe shumë të rëndësishme Klient- EnerSys. 

Ne punojmë çdo ditë për përmbushjen maksimale të kërkesave për Ju duke i'u ofruar bateri industrial të cilat gjithmonë janë një zgjidhje afatgjate, e qëndrueshme dhe ruajnë pasjisjet e tuaja. Zgjerimi i portofolit të klientëvë tane rritet çdo ditë e më shumë, çka na motivon dhe na bën optimist për secilin prej tyre. http://www.enersys.com/

Some of our clients: