Our people
Profile picture of the CEO
Blerim Blaku
CEO
Profile photo of the senior engineer.
Admir Duriqi
Lead Senior Engineer
Profile picture of the marketing manager.
Fotjana Tili
Marketing Manager
Profile picture of the Supply Chain Exec
Yllka Krasniqi
Supply Chain Exec
Profile picture of the exec assistant.
Shend Blaku
Executive Assistant
Kurseni të ardhura me sistemet tona.
Na kontaktoni dhe ne ju ndihmojmë në zgjedhjen e produkteve dhe dizajnimin e sistemeve.
Filloni