Na Kontaktoni

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
lOKACIONI KS
1) Ali Vitija 219, Prishtinë 10000
lOKACIONI al
2) Pajtoni Business Center, Kati i 3të,
Autostrada Tiranë-Durrës
Orari i punës
9.00- 17.00
Mon to Fri
KONTAkT
blerim@exbatt.com
fotjana@exbatt.com

KS:
+383 (0) 44 162 187
+383 (0) 49 162 187
+383 (0) 38 770 005

AL:
+355 (0) 67 24 24 124
Kurseni të ardhura me sistemet tona.
Na kontaktoni dhe ne ju ndihmojmë në zgjedhjen e produkteve dhe dizajnimin e sistemeve.
Filloni