Bashkëpunim me IPKO

Exbatt dhe IPKO, një rrugëtim i gjate dhe i suksesshëm. Kështu mund ta përkufizojmë bashkëpunimin tonë disa vjeçar me një kompani lider në telekomunikacionin e Kosovës. I falenderojmë shumë për besimin në produktet tona.

Bashkëpunim me ELKOS GROUPN

Një bashkëpunim shumë i rëndësishëm me kompaninë ELKOS GROUP. Ata i kanë besuar Exbatt si distributori ekskluziv i baterive EnerSys në përmbushjen me cilësi të lartë dhe leverdi për furnizimin me bateri të pajisjeve të tyre si piruna dhe transpaleta. #Enersys #battery #technology #industrialGrade #power

Kurseni të ardhura me sistemet tona.
Na kontaktoni dhe ne ju ndihmojmë në zgjedhjen e produkteve dhe dizajnimin e sistemeve.
Filloni