HAWKER PERFECT PLUS

Bateritë traksionare Hawker Perfect Plus ofrojnë nivel të lart të energjisë dhe besueshmërisë për të gjitha llojet e operimeve industriale të pirunerëve, që nga përdorimet e thjeshta me kapacitet të ulët ngarkim shkarkimi e deri të operimet shumë ndërrimshe me kapacitet të lartë të punëve.

Bateriat Hawker Perfect Plus ofrojnë efikasitet më të lartë në shkarkim. Kjo është e mundur falë përdorimit të komponentëve të avancuar në konstruktimin e pllakave pozitive. Madhësia e pllakave është e optimizuar në përshtatje me volumin në dispozicion në kutiat e pilave si dhe procesi i mbushjes së pllakave pozitive është përmirësuar.

Të gjitha këto përmirësime teknike kanë mundësuar rritje të kapaciteteve të piles ndërkohë duke ruajtur dimenzionet e njëjta të jashtme. Të gjitha pilat e baterive Hawker Perfect Plus përdorin teknologjinë e fuqishme tubulare të ventiluar(PzS). Elektrodat pozitive janë pllaka tubulare të punuara nga metoda “diecast” dhe komponente të avancuara janë përdorur në prodhimin e tyre për të rritur efikasitetin. Pllakat negative janë të ngjitura në mënyrë të rrafshtë. Spearatori është i tipit mikroporozë. Kutia e pilës dhe kapaku janë krijuar nga impakti i lartë, polypropylenë rezistant ndaj temperaturës dhe janë të salduara çër të preventuar rrjedhjen elektrolite.

Bateriat e dizajnuara në mënyrë speciale Hawker Perfect Plus ATEX janë në dispozicion për ambiente eksploduese.

Specifikime
Dokumente Teknike
ku përdoret


☑ Kapacitet i rritur në dimensionet e njejta.

☑ Kohë e rritur operimi dhe dispozicion i baterisë.

☑ Të përshtatura për kapacitetet dhe madhësit Europiane në gamën DIN dhe BS.

☑ Bateriat ATEX të dizajnuara special për ambiente eksplozive.

Perfect Plus sales brochure English
Perfect Plus-Technical Data-English
17425 GA perfect plus english
Perfect Plus-Comissioning Instruction and Report-English
Perfect Plus-maintenance and service poster-English
Solution_English
Instructions for the Safe Handling Motive Power Batteries GB Jun 2013


☑ Piruner & Makineri për bartjen e paletave.

☑ Automjete të drejtuara automatike.

☑ Makineri për kujdesin / pastrimin e dyshemesë.

☑ Pajisjet për mbështetjen në Tokë për avionët.

☑ AGV / LGV.