HAWKER WATER LESS 20

Duke e marrë parasyshë suksesin e baterive Hawker Water Less në mirëmbajtjen jo të shpeshtë,inxhinjerët e Enerysit krijuan një pako energjie që ofron intervale edhe më të gjata në mesri-mbushjeve.

Bateritë Hawker Water Less 20 janë të afta të operojnë deri në 100 cikle(rreth 20 javë)para se të nevojitet ri-mbushja me elektrolit.

Bateritë standarde me mbushës 50 Hz zakonisht duhet tëri-mbushen ne baza javore, keshtu që nëse cikli rritet në 20 javë, kostoja e punëszvogëlohet për 90%. Bateritë traksionare Hawker Water Less 20 ofrojnë nivelin e fuqisë dhe besueshmërisë që nevojitetpër aplikime nga “low duty” deri në “heavy duty” ku përfshihen piruner industrial.Gama Hawker Water Less është lidere në teknologjinë e baterive dhe shton efikasitetine duhur biznesit tuaj.

Tek paisjet standarde përfshihen: indikator i nivelit të ulët të elektroliteve në bateri për tëinformuar nëse ka nevojë për ri-mbushje; Wi-iQ paisje monitoruese për monitorimin e gjendjessë baterisë dhe sistemi për rimbudhje të elektrolitit Hawker Aquamatic.

Specifikime
Dokumente Teknike
ku përdoret


☑ Kursen kohë, kosoto pune me intervale më të gjata ri-mbushjeje.

☑ Kursen të ardhura me kosto të zvogëluar elektriciteti kur përdoret me Hawker HF (High Frequency-Frekuencë të lartë) Rimbushës.

☑ Fleksibilitet në zgjedhje të mbushësit.

☑ Më shumë dimensione: game e plotë DIN, 4 madhësi  të ndryshme në standardin BS.

☑ Gjurmë më të vogla karboni.


☑ Aplikime të kamionëve me ngarkesë të rëndë deri në masë të moderuar.

☑ Piruner & Makineri për bartjen e paletave.

☑ Automjete të drejtuara automatike.

☑ Makineri për kujdesin / pastrimin e dyshemesë.

☑ Pajisjet për mbështetjen në Tokë për avionët.