BATERITË NexSys Pure

NexSys PureBatteries

Duke shfaqur teknologjinë Thin Plate Pure Lead (TPPL) të gjeneratës tjetër, bateritë e pastra Nexsys sigurojnë energji praktikisht pa mirëmbajtje për aplikime të lehta dhe të mesme. Pavarësisht nga madhësia e objektit tuaj, bateritë e pastra Nexsys do të zvogëlojnë kohën e prishjes dhe kostot e pronësisë së baterisë dhe përfundimisht do ta bëjnë punën tuaj më produktive dhe fitimprurëse.

Të optimizuar për karikim të shpejtë dhe me mundësi, bateritë NexSys PURE janë të disponueshme në një sërë kapacitetesh dhe konfigurimesh. Ato gjithashtu përfshijnë mjete inteligjente, të integruara të menaxhimit të të dhënave që mbështesin besueshmëri më të lartë dhe jetë më të gjatë të baterisë.

Specifikime
Dokumente Teknike
ku përdoret☑ Praktikisht pa mirëmbajtje: pa ujitje, ndryshim ose barazim

☑ Dizajn që fuqizon produktivitetin: 3X më shumë pllaka dhe 10% më shumë energji të dendur kundrejt baterive flooded

☑ Një rrjedhë pune më fleksibël: ngarkim i plotë i shpejtë në më pak se 2 orë

☑ Gazi minimal: ideal në zona të ndjeshme

☑ Praktikisht pa mirëmbajtje: pa ujitje, ndryshim ose barazim

☑ Teknologjia/Kimia                              Thin Plate Pure Lead (TPPL)

☑ Kapaciteti (Min)-Standardi Europian       0

☑ Kapaciteti (Max)-Standardi Europian       0

☑ Kapaciteti (Min)-Standardi Amerikan       560

☑ Kapaciteti (Max)-Standardi Amerikan       840

☑ Kapaciteti Standardi Amerikan              Ah/ C6 / 1.75Vpc / 77F

☑ Tensioni(Min)                                              12

☑ Tensioni(Max)                                              80

NexSys PURE - Udhëzimet për Produktin


☑ Piruner.

☑ Automjetet mbështetëse të aeroportit.

☑ Pirnuer të Automatizuar.

☑ Kujdesi i dyshemesë / Makinat e pastrimit.