POWERSAFE SBS

Gama e baterive PowerSafe® SBS EnerSys® vazhdon të ofrojë zgjedhje dhe performancë të pashoqe për konfigurime kompakte dhe energji të dendur. Bateritë PowerSafe SBS janë prodhuar sipas standardeve më të larta ndërkombëtare dhe janë ideale për përdorim të besueshëm në të gjitha aplikimet e komunikacioneve celulare dhe me linjë fikse.

Bateritë PowerSafe SBS përdoren gjerësisht edhe në televizionin kabllor, ndriçimet e emergjencës, prodhimin e energjisë dhe përdorime në det.Gama e baterive PowerSafe SBS është e disponueshme në një sërë variantesh, duke përfshirë serinë me terminale përpara, e cila është bërë shumë e pëlqyeshme në përdorimet më të përparuara të telekomunikimit.

Me një madhësi më të vogël se modelet e konkurrencës, ndërtimi i serisë me terminale përpara ofron fleksibilitet më të madh aty ku hapësira është e kufizuar dhe bën që instalimi dhe mirëmbajtja të jenë më të lehta dhe të shpejta.Bateritë PowerSafe SBS janë projektuar që të përballojnë temperatura të larta dhe mjedise të vështira.

Teknologjia e avancuar me pllakë plumbi të pastër dhe metodat unike të prodhimit të përdorura nga EnerSys, bëjnë që bateritë PowerSafe SBS të jenë zgjedhja e parë për shërbim jetëgjatë dhe pa defekte. Temperatura maksimale e funksionimit e serisë së baterive PowerSafe SBS J mund të rritet deri në 80°C përmes një veshjeje metalike opsionale.

Specifikime
Dokumente Teknike
ku përdoret


☑ Diapazoni i kapacitetit: 7Ah – 360Ah
☑ Konfigurime 2V, 6V, dhe 12V
☑ Dendësi e lartë energjie
☑ Jetëgjatësi përdorimi e madhe
☑ Kohë ruajtjeje deri në dy vjet
☑ Diapazon i gjerë i temperaturës së funksionimit: -40°C deri +50°C

Bateritë PowerSafe SBS
EN-SBS-PD-001_0308
EN-SBS-IS-008_0212
EN-Reserve-SB-6PP-001


☑ Rrjetet e sigurisë publike.

☑ Trafiku & Sistemet e transportit inteligjent.

☑ 5G dhe qelizat mikro.

☑ Zyrat qëndrore / Qendrat e ndërrimit.

☑ Pajisjet dhe nënstacionet.

☑ UPS industriale.

☑ Sisteme alarmi dhe sigurie.

☑ Ndriçim në raste emergjente.

☑ Pajisje mjekësore.

☑ Përdoren gjerësisht edhe në televizionin kabllor.