POWERSAFE V

Gama EnerSys® e baterive PowerSafe® V është projektuar veçanërisht për përdorim në aplikime që kërkojnë nivelet më të larta të sigurisë dhe besueshmërisë. Të provuara për përputhshmërinë me standardet ndërkombëtare më rigoroze, bateritë PowerSafe V njihen në të gjithë botën si zgjidhja më e mirë për aplikime në telekomunikim.

Fama e baterive PowerSafe V për jetëgjatësi të madhe në shërbim, së bashku me performancën e shkëlqyer të intensitetit të lartë, bëjnë që ato të jenë zgjedhja numër një për sistemet UPS me veti specifike dhe integritet të lartë.Pilat dhe modulet monobllok PowerSafe V kanë performancë superiore, ndërsa zënë më pak vend sesa bateritë konvencionale për energji rezervë.

Përdorimi i plastikës ABS, me normë V-0 dhe rezistente ndaj flakës për kapakët dhe ndarjet me faqe të trasha, ofron rezistencë të lartë mekanike me veti sigurie të shkëlqyera.Bateritë PowerSafe V janë projektuar duke përdorur teknologjinë e provuar të rikombinimit të gazit, e cila e bën të panevojshëm shtimin e vazhdueshëm të ujit, duke kontrolluar krijimin e hidrogjenit dhe oksigjenit gjatë karikimit. Oksigjeni i krijuar në katoda shpërndahet drejt anodave përmes veçuesve mikroporozë, dhe, pas një vargu reaksionesh kimike brenda pilës, rikombinohet për të formuar ujë. Çdo pilë është e pajisur me valvul sigurie që mundëson çlirimin e kontrolluar të gazit kur rritet trysnia brenda pilës.

Specifikime
Dokumente Teknike
ku përdoret


☑ Diapazoni i kapacitetit: 46Ah – 518Ah
☑ Disponohen në njësi 2, 4, 6 dhe 12 volt
☑ Kuti dhe kapak me material rezistent ndaj flakës UL94 V-0
☑ Projektuar për një gamë të gjerë aplikimesh
☑ Besueshmëri e lartë
☑ Jetëgjatësi e madhe e provuar

Bateritë PowerSafe V
PowerSafe V-TT - Performance Data Booklet
EN-V-IOM-006 Dec 2015
EN-Reserve-SB-6PP-001
EN-PS-PU-8P-002_0214


☑ Përdoret për aplikime në telekomunikim.

☑  Sistemet e UPS me veti specifike dhe integritet të lartë.

☑ Qelizat makro.

☑ Zyrat Qendrore / Qendrat e ndërrimit.

☑ Sisteme alarmi dhe sigurie.

☑ Ndriçim në raste emergjente.

☑ Rrjetet e sigurisë publike.

☑ Siguria dhe mbikëqyrja.

☑ Trafiku & Sistemet e transportit inteligjent.